Storstrand ligger otroligt vackert till, några kilometer utanför Piteå i Öjebyn, precis bredvid Piteälven. Hos oss kan ni mötas i lugna, ljusa, luftiga lokaler med magnifik utsikt över vattnet.

Dagen börjar med en god kopp nybryggt, ekologiskt kaffe eller te och inramas sedan av mat och fika från vårt fantastiska kök.

Konferensrum

Vi har konferensrum i flera olika storlekar som passar allt ifrån den lilla gruppen till större sällskap på upp till 180 personer. Vi har även en av Piteås största samlingslokaler, perfekt för föreläsningar, som rymmer upp till 400 personer.

Parkering

Hos oss är parkeringen aldrig ett problem eftersom vi har flera stora parkeringar direkt i anslutning till gården där man får parkera utan kostnad.

konferenspaket eller skräddarsytt

Vi kan antingen erbjuda färdiga konferenspaket eller skräddarsy lösningar som passar just er!

Halvdagskonferens – 289 kr per person

Konferenslokal inklusive utrustning, tillgång till kaffe/te på morgonen, förmiddagsfika med smörgås samt konferenslunch ingår i priset, pris ex moms.

Heldagskonferens – 385 kr per person

Konferenslokal inklusive utrustning, tillgång till kaffe/te på morgonen, förmiddagsfika med smörgås samt konferenslunch samt härbakat sötfika ingår i priset, pris ex moms.  

Föreläsning

Boka istället en lokal för de timmar ni behöver lägga till den förtäring ni önskar.

Lägg till en härligt frukost eller avsluta med middag och en ljuvlig dessert – vi anpassar och prissätter efter era önskemål!

Mail: info@storstrand.nu
Telefon: 0911 – 60147

 

Välkommen att boka din konferens hos oss!