Storstrand Kursgård - Mötesplatsen vid Piteälven

Storstrand Kursgård ligger naturskönt och lugnt bredvid Piteälven som sakta rinner förbi. Här kan du njuta av underbar natur, ljusa fina lokaler, vår goda mat och en fantastisk utsikt! Storstrand ligger endast 5 km från Piteå centrum med närhet till det mesta och ändå avskilt från stadens brus.

Vi är en året runt öppen anläggning med möjlighet att ta emot allt ifrån enskilda personer till större grupper – företag, turister eller privatpersoner. Vi erbjuder logi i vandrarhem eller stugor, camping året runt, konferenser, restaurang och café, catering, festlokal, konserter, läger – en mötesplats för alla!

Vi skräddarsyr gärna lösningar efter dina behov och önskemål. Med flexibla lokaler, personlig service och möjlighet till paketlösnings för stora och små sällskap kan vi anpassa helhetslösningar som passar dig!

Hos oss är det inte tillåtet att servera alkohol i våra allmänna lokaler, någonting som kan vara bra att känna till om du planerar en festligare tillställning. Vi kan däremot erbjuda goda alkoholfria dryckesalternativ som sätter guldkant och höjer stämningen. Fråga oss gärna mer om detta!