Laddar Evenemang

« All Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Välgörenhetskonsert med Erik Tilling

27/09/2019 tid:19:00 20:00

En gitarr och en röst. En plats där innerligheten ger vila för själen.

Med sina lågmälda och innerliga sånger om Guds trofasthet trots livets ojämnheter har Erik Tilling under många år fångat både publik och recensenter. Hans omtyckta sånger med inspiration hämtad från Psaltaren och musikaliska influenser av folkton och hymn används både i våra gudstjänster och i den personliga andakten. Sångerna som andas hopp och förtröstan har nått in i mångas hjärtan. Kanske beror det på den ärlighet och sårbarhet som de uttrycker och att de är ett försök att visa på ett liv i tacksamhet där tillvaron bärs av en grundläggande glädje trots livets ojämnheter; från djupaste sorg till innerligaste glädje.

Tanken är en kväll med stillhet och bön i fokus. Där åhöraren får möjlighet att sitta ner, koppla av och lyssna in, hämta inspiration och kraft i det enkla men ändå så starka budskap som texterna förmedlar.

Det är inte en konsert, ingen gudstjänst eller mässa – det är en plats där enkelheten och innerligheten ger utrymme för själen att få välbehövlig balsam.

Denna konsert görs tillsammans med Erikshjälpen. Liksom vi ibland kan behöva det finns det i vår värld tusentals barn som lever i utsatthet och behöver få gömmas under starka vingars skugga. Som behöver hjälp för att kunna våga drömma och tro på en framtid, en hjälp som många av oss har möjlighet att ge.

 

Under kvällen medverkar även Övningskör till Himlen.

 

Biljetter säljs i entrén innan konserten.

Pris: 

Vuxen 120 kr

Barn upp till 13 år går in gratis.

 

Efter konserten är caféet öppet!

Detaljer

Datum:
27/09/2019
Tid:
19:00 20:00

Plats

Storstrand Kursgård

Arrangör

Erikshjälpen