Laddar Evenemang

« All Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Konsert med Doug Seegers

29/11/2022 tid:18:00 20:00

Evenemang-navigering

Doug Seegers Country Christmas 2022

Doug Seegers har en helt egen speciell plats i svenskens hjärta. Med sitt naturliga och ödmjuka sätt och sin fantastiska talang så har han som få ”svenska” artister kunnat bygga en nära och varm relation med sina många fans. Kanske kommer de som allra närmast varandra när Doug tar med sig sina musiker och bara akustiska instrument på sin årliga julturné? Men på grund av pandemin som lamslog stora delar av världen så har Doug inte kunnat göra några julkonserter, den senaste julturnén var 2019. Nu är det äntligen dags igen! Precis som tidigare år blir det en blandning av lite klassiska julsånger, lite country-gospel och inte minst Dougs egna och starkt personliga sånger. Och då framför allt från den helt nya skivan ”Mercy on me” som släpps strax innan turnén. Det blir stämningsfullt, varmt, innerligt med musik som känns och berör, musik som är viktig för Doug. Lika viktig som musiken är och har varit för Doug, är det att förmedla ett budskap. Ett budskap om upprättelse, tro, hopp och kärlek. Medmänsklighet. Julens egentliga budskap helt enkelt.

Även denna gång så genomförs julturnén i samarbete med och till förmån för barnrättsorganisationen Erikshjälpen. Doug vet vad det innebär att leva i utanförskap och vill vara med och kämpa för att så många barn som möjligt får det de har rätt till.

– Jag och Erikshjälpen strävar mot samma mål, det är därför vårt samarbete känns så naturligt, säger Doug Seegers.

Dessutom kommer också den amerikanske artisten, som numer bor i Sverige, Joel Nunez att medverka på julturnén genom att öppna upp varje konsert med ett eget lite kortare set.

Varmt välkomna på en glimrande julkonsert som kommer beröra både själ och sinne. En konsert där du får uppleva fantastisk musik, härlig julstämning och där du även har möjlighet att vara med och göra något gott för utsatta barn – och världen de drömmer om.

Biljett till konserten köper du här.

Efter konserten är caféet öppet!

Turnén arrangeras av TMKnöje och Erikshjälpen, i samarbete med North Event.

Detaljer

Datum:
29/11/2022
Tid:
18:00 20:00