Laddar Evenemang

« All Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Flickan, mamman och demonerna.

08/10/2018 tid:08:30 15:30

Seminariedag som syftar till att öka kunskapen och stärka lokal kännedom om vart man vänder sig i frågor om psykisk ohälsa och anhörigstöd.

 

Vi välkomnar och ser gärna ett brett deltagande från flera samhällsorganisationer, ideella organisationer och/eller fler berörda engagerade eller privatpersoner med frågeställningar. Detta för att kunna utveckla samverkan och skapa nätverk mellan olika yrkesgrupper som tillsammans kan nå och hjälpa berörda familjer.

Vi vänder oss i första hand till personal inom skola/förskola och socialtjänst, inom polis samt vården, framför allt vårdcentraler och psykiatri. Kyrkan och intresseföreningar är andra målgrupper eftersom man där ofta möter människor med psykisk sjukdom och deras anhöriga. Det är viktigt att också nå elever på gymnasienivå, högstadiet men även mellanstadiet.

Anmälan är nu stängd.

På uppdrag av arvsfonden

Schizofreniförbundet har fått pengar av arvsfonden för att utveckla en utbildning som vänder sig till olika yrkesgrupper som i sitt arbete möter dysfunktionella familjer med minderåriga barn.

Övrig information

Besök schizofreniforbundets hemsida för mer information www.schizofreniforbundet.se

Arrangörer

Schizofreniförbundet tillsammans med Arrangörer för Psykiatrins vecka i Piteå

 

Kontaktperson

Maria Renberg

maria.renberg@sensus.se

0911-10370

Detaljer

Datum:
08/10/2018
Tid:
08:30 15:30

Plats

Storstrand kursgård
Mandolingatan 1
Piteå, 94333 Sverige
Telefon
0911-601 47
Visa Plats-webbplats

Arrangör

Sensus
Visa Arrangör-webbplats