Laddar Evenemang

« All Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Doug Seegers, Country Christmas

17/11/2019 tid:18:00 20:00

Nu är det dags igen! Doug Seegers är tillbaka för ännu en julturné, denna gång med namnet Country Christmas.

Som tidigare år blir 2019 års turné en blandning av Dougs egna och starkt personliga sånger, några klassiska julsånger och lite country-gospel. Med sin urtalang och sitt naturliga och ödmjuka sätt har Doug Seegers som få ”svenska” artister kunnat bygga en nära och varm relation med sina många fans.

Lika viktig som musiken är för Doug, är det att förmedla ett budskap. Ett budskap om upprättelse, tro, hopp och kärlek. Medmänsklighet. Julens egentliga budskap helt enkelt.

Detta är något som tar sig uttryck rent praktiskt i och med samarbetet med barnrättsorganisationen Erikshjälpen där Doug är stolt ambassadör. 2019 års julturné gör Doug till förmån för Erikshjälpens arbete i Rumänien, med att på plats hjälpa romska barn och familjer.

Delar av biljettintäkterna kommer också gå till ”A Little Pantry That Could” i Nashville. Pantry betyder skafferi och det är vad dess ledare och Dougs nära vän och välgörare Stacy byggt upp för de allra mest utsatta i Nashville. Det var där mot en husvägg, tillsammans med Stacy, som Doug satt med sin gitarr när Jills Verandas tv-team kom på besök 2013.
Biljetter

Förköp 295 kr på Tickster.com.
Vid dörren 320 kr med reservation för slutförsäljning.

Storstrands kursgård säljer också biljetter.

Efter konserten är caféet på Storstrand öppet.

Detaljer

Datum:
17/11/2019
Tid:
18:00 20:00

Plats

Storstrand Kursgård

Arrangörer

Erikshjälpen
Storstrand